Werkwijze

Saraswatie Pherai

Ik leg je graag uit met welke producten ik werk en welke werkwijze ik hanteer.

Intakegesprek
Professioneel haarkleuren en het onderhouden daarvan, zijn de uitdagendste werkzaamheden in het kappersvak en dat maakt het juist ook 1 van de leukste dingen! Communicatie is het belangrijkste zodat jij en ik hetzelfde denken. Daarom vind ik het altijd prettig als we van tevoren weten wat de doelen zijn waar we mee beginnen. Zo komen we niet voor verrassingen te staan. Van tevoren vul je alvast een -hair history- formulier in. Verzamel ook voorbeelden van wat je in gedachte hebt, wat jij mooi vindt, maar ook wat echt een no-go is voor jou.
Via videobellen hebben we eerst een intakegesprek, of we spreken af op locatie als dat nodig is (Den haag, NL).
Tijdens een intakegesprek gaan we je haar en-routine leren kennen. Bijvoorbeeld of je haar eerder gekleurd is en hoeveel tijd je besteed aan je haar.

Advies
Bij een intakegesprek hoort natuurlijk een haar(kleur) advies. Ik kijk graag samen met jou naar een haarstyle en haarkleur waar jij je het prettigst bij gaat voelen en welke ook past bij jou onderhoud stijl.
Een hele nieuwe kleur met donker (gekleurd) haar duurt gemiddeld 8 uurtjes. Voor een licht blonde of ashy haarkleur gaat ook meer tijd in zitten dan even de grijze haartjes camoufleren. Het is altijd lastig in te schatten hoelang een behandeling gaat duren, omdat iedere haar en haarkleur anders is. Ik neem de tijd zodat we de mooiste haarkleuren kunnen creëren. Soms kan dat met een simpel kleurtje in 2 uur al klaar zijn en soms hebben we 2x een sessie van 10+ uurtjes nodig. Bij beschadigt haar kan het zelfs zo zijn dat we na een paar haarherstelbehandelingen weer kunnen kleuren.

Healthy hair first!
De kwaliteit van je haar gaat voor alles. En daar komt Olaplex bij kijken! De producten van Olaplex bevatten een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische en hitte beschadigingen. Voor alle haartypen, ook voor onbehandeld haar. Ik (ont)kleur altijd met Olaplex. Meer informatie hierover tijdens het intakegesprek.

Afspraak
Na het maken van een haarplan en je wilt ervoor gaan, plannen we een afspraak om te knippen en/of kleuren! Hou rekening met een wachttijd van 3 à 4 weken na het intakegesprek.
#alsjehaarmaargoedzit

Mijn goal is om ervoor te zorgen dat jou haar elke dag goed zit. Ik geef tips & laat je tricks zien hoe je zelf je haar mooi, sterk en gezond houdt door middel van verzorging en stylingsproducten en tools.

Locatie
Ik werk aan huis. Afhankelijk van de behandeling kom ik naar jou toe (omgeving Den haag) of jij naar mijn (huis)salon.